Varrezat në qytetin e Gjilanit pa mirëmbajtje, në gjendje të rëndë, mbulohen tërësisht nga bari

HomeLajme

Varrezat në qytetin e Gjilanit pa mirëmbajtje, në gjendje të rëndë, mbulohen tërësisht nga bari

Varrezat e Qytetit në Gjilan janë mbuluar tërësisht nga bari një pamje kjo që flet për mungesin e kujdesit ndaj tyre. Qytetarë të cilët kanë viz

Pacolli: Ata që më lënduan dhe tradhtuan, çuditërisht kanë dështuar
Kapen mbi 15 kg drogë nga Njësiti Anti Drogës në Bresalc
Arrestohet i dyshuari për gjuajtje me armë dhe armëmbajtje pa leje

Varrezat e Qytetit në Gjilan janë mbuluar tërësisht nga bari një pamje kjo që flet për

mungesin e kujdesit ndaj tyre.

Qytetarë të cilët kanë vizituar varret e familjarëve kanë realizuar edhe disa fotografi që shfaqin qartë gjendjen në të cilën janë këto varreza.

Një fotografi e dërguar në portalin “Radio Star Gjilan”, tregon për gjendjen e tyre e cila duket të jetë tepër e rëndë.

Siç duket për mirëmbajtjen e këtyre varrezave tash e ca kohë nuk është përkujdesur askush.

Thuajse të gjitha janë mbuluar nga barishtet, të cilat nuk po i pret askush.