Vazhdon ngritja e çmimeve në Gjilan, tani edhe autolarjet kanë rritur çmimin në 4€

HomeLajme

Vazhdon ngritja e çmimeve në Gjilan, tani edhe autolarjet kanë rritur çmimin në 4€

Është bërë shqetësuese ngritja e çmimeve në shumë shërbime në Gjilan shkruan 06 Press. Ditë më parë u raportua se shumë shërbime dhe gjëra ushqimor

Studimi amerikan tregon se si do të vijë pandemia e radhës
I vazhdohet paraburgimi edhe për një muaj shoferit që shkaktoi aksidentin tragjik në Kroaci
Latifi: Në fund të vitit 1997, UÇK i kishte 45 ushtarë në gjithë Kosovën

Është bërë shqetësuese ngritja e çmimeve në shumë shërbime në Gjilan shkruan 06 Press.

Ditë më parë u raportua se shumë shërbime dhe gjëra ushqimore kanë ngritur në sezonën e verës çmimet.

Së fundi është raportuar se kanë ngritur çmimet edhe autolarjet të cilat kanë kryer këtë shërbim me 2.5€ ose 3€, tani kanë filluar ti pastrojnë veturat me çmim 4€.

Ende nuk dihet se a është marrëveshje kolektive apo vetëm disa kompani janë duke punuar në sezonë me këtë çmim. /06Press/