Vazhdon rritja e çmimeve, dyneri nga 1 euro bëhet 1.20€ në Gjilan

HomeLajme

Vazhdon rritja e çmimeve, dyneri nga 1 euro bëhet 1.20€ në Gjilan

Rritja e çmimeve është duke i shqetësuar qytetarët anekënd Kosovës. Autoriteti i Konkurrencës dhe Institucionet e Kosovës nuk janë duke e ndërmarrë

Valdete Daka flet për zgjedhjet e para pa të në krye të KQZ-së
Referendumi, serbët e Anamoravës votojnë në Vranjë
Gjilani dikur kishte dyqane e zeje të shumta, ky lokacion ishte një mini qytetzë e Gilanit

Rritja e çmimeve është duke i shqetësuar qytetarët anekënd Kosovës.

Autoriteti i Konkurrencës dhe Institucionet e Kosovës nuk janë duke e ndërmarrë asnjë hap në drejtim të parandalimit të rritjes së çmimeve në mënyrë të organizuar.

Nga rritja e çmimeve në kafiteritë e Gjilanit e deri tek rritja e çmimeve në marketet e Gjilanit e nuk është përjashtuar edhe rritja e energjisë elektrike dhe derivateve të naftës.

Së fundi në mënyrë të organizuar është rritur edhe çmimi i dynerëve nga 1 në 1.20 euro.

Rritja e çmimeve në shumë produkte po e rëndon xhepin e qytetarëve