Venhar Salihu zgjedhet kryetari i Gjykatës Themelore në Gjilan

HomeLajme

Venhar Salihu zgjedhet kryetari i Gjykatës Themelore në Gjilan

Zgjedhet kryetari i Gjykatës Themelore në Gjilan Prishtinë, 20 prill 2022 – Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGJK), nën udhëheqjen e Kryesuesit, Albert Z

Merr flakë vetura në Gjilan (PAMJE)
Viti: E mitura raportoi se u dhunua seksualisht, ekzaminimi gjinekologjik e tregon të kundërtën
“Nuk do të kthehem kurrë”, mediat kroate: Të rinjtë nga Kosova nisen masivisht drejt Gjermanisë

Zgjedhet kryetari i Gjykatës Themelore në Gjilan
Prishtinë, 20 prill 2022 – Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGJK), nën udhëheqjen e Kryesuesit, Albert Zogaj, ka mbajtur mbledhjen e jashtëzakonshme të 284-të, me ç’rast një nga pikat e rendit të ditës është përzgjedhja dhe emërimi i Kryetarit të Gjykatës Themelore në Gjilan.

Takimi filloi me shqyrtimin e raporteve të kandidatëve për Kryetar të Gjykatës Themelore në Gjilan, mandati i të cilit është pesë (5) vjeçar.

Sipas rekomandimeve të komisioneve vlerësuese për intervistimin, vlerësimin dhe rekomandimin e kandidatëve dhe pas zhvillimit të procesit të votimit, me shumicë votash, zgjodhën gjyqtarin Venhar Salihu, Kryetar të Gjykatës Themelore në Gjilan.