Veprimtaria e veteranëve të Gjilanit duhet të njihet gjerësisht, ashtu sikurse historia e këtij qyteti.

HomeLajme

Veprimtaria e veteranëve të Gjilanit duhet të njihet gjerësisht, ashtu sikurse historia e këtij qyteti.

Veprimtaria e veteranëve të Gjilanit duhet të njihet gjerësisht, ashtu sikurse historia e këtij qyteti. Esenca e takimeve që po i mbajmë, është t

Veprimtaria e veteranëve të Gjilanit duhet të njihet gjerësisht, ashtu sikurse historia e këtij qyteti.
Esenca e takimeve që po i mbajmë, është të prekim çdo banor të Gjilanit, të çdo shtrese, të çdo moshe dhe të shpalosim programin tonë qeverisës.
Me veteranët, theksuam se përveç zhvillimit të Gjilanit, fokusin do ta mbajmë edhe kah njohjes gjerësisht të veprimtarisë së tyre dhe historisë së Gjilanit. Nga organizimi i vizitave për datat historike të qytetit edhe për nxënësit e deri tek rëndësia dhe trashëgimia që ata na kanë përcjellë.
Gjilani është kulturë. Gjilani është histori. Gjilani, është e banorëve të saj e qeverisjen po e sjellim kah jush, për ju. Bashkë qeverisim.
#pertegjithashtresat
#LVV144