Veterani i UÇK-së: “170 euro pensionin e kam, e fatura e rrymës 159 euro”

HomeLajme

Veterani i UÇK-së: “170 euro pensionin e kam, e fatura e rrymës 159 euro”

Një veteran i UÇK-së ka shprehur shqetësimin e tij me çmimin e energjisë elektrike.Qytetari është ankuar se merr pension vetëm 170 euro, ndërsa fatura

Një veteran i UÇK-së ka shprehur shqetësimin e tij me çmimin e energjisë elektrike.Qytetari është ankuar se merr pension vetëm 170 euro, ndërsa fatura e rrymës për këtë muaj i ka ardhur 159 euro.

Veterani përmes një postimi ka reaguar me çmimin e lartë, ndërsa ka pyetur se çfarë të bëjë me 11 eurot e mbetura.
Ka shkaktuar një reagim tek të gjithë qytetarëve të Kosovës, pasi çmimet janë duke u rritur nëpër të gjitha sektoret. Ndryshe, OJQ dhe partitë politike kanë paralajmëruar organizmin e protestave kundër shtrejtimit./Botapress.info/