Vetëvendosje në Gjilan: Kjo praktikë e keqe duhet ndryshuar, 17 tetori koha për ndryshim

HomePolitikë

Vetëvendosje në Gjilan: Kjo praktikë e keqe duhet ndryshuar, 17 tetori koha për ndryshim

Aktivistë të Qendrës së Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Gjilan, përmes një aksioni simbolik në Lagjen Dardania, vendosën tabelat me mbishkrime në gropat

PDK mbledhë sot Këshillin Drejtues, pritet zgjedhja e kryesisë së re
Deputetja Arbëreshë Kryeziu Hyseni: Pos fitores nuk kemi rrugë tjetër në Gjilan
Shefja e shtetit ndërhynë në sherrin mes Qeverisë dhe grevistëve, sot i pret në presidencë dy palët

Aktivistë të Qendrës së Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Gjilan, përmes një aksioni simbolik në Lagjen Dardania, vendosën tabelat me mbishkrime në gropat për të cilat çdo ditë ankohen qytetarët, për vështirësitë që shkaktojnë në qarkullim punimet që zvarriten dhe nuk përfundojnë kurrë.

Bërja e rrugëve të pakalueshme dhe mostrajtimi me kohë i tyre në muajt kur qyteti është i mbingarkuar nga automjetet, shkakton telashe të mëdha dhe shpërfaq paaftësinë në kryerjen e punëve nga pushteti në ikje.

Kjo praktikë e keqe duhet ndryshuar medoemos.
Koha për ndryshim është 17 tetori.