Vetëvendosje në Gjilan: Qendra e gatshme për fitoren e madhe

HomeLajme

Vetëvendosje në Gjilan: Qendra e gatshme për fitoren e madhe

Në takimin e mbajtur me strukturën tonë të Pikës Qendër, bashkë edhe me qytetarë nga kjo pjesë e qytetit, i falenderuam për angazhimin e punën e madhe

Mish të bluar, barna, pije alkoolike, pula, lepuj dhe zogj të pëllumbave – Policia kap në Gjilan mallra të kontrabanduara
Zjarret në disa vende të Kosovës, KFOR-i shton mbështetjen ajrore amerikane
Aksident trafiku në Gjilan, lëndohen dy persona

Në takimin e mbajtur me strukturën tonë të Pikës Qendër, bashkë edhe me qytetarë nga kjo pjesë e qytetit, i falenderuam për angazhimin e punën e madhe që po e bëjnë për t’ia sjellë fitoren Lëvizjes VETËVENDOSJE!.

Mobilizimi i madh i tyre, na jep garancë për fitoren e madhe të 14 nëntorit. Me energji të re, me ndershmëri e profesionalizëm, në bashkëpunim me qytetarët, do të bashkëqeverisim.

#përtëgjithalagjet
www.albanhyseni.com