Vetëvendosje në takime të shpeshta me bizneset, u kushtojnë vëmendje të veçantë

HomeLokale

Vetëvendosje në takime të shpeshta me bizneset, u kushtojnë vëmendje të veçantë

Takimet e shpeshta me bizneset, qëndrojnë paralelisht me vëmendjen që ne po i kushtojmë gjatë fushatës, bazuar në një analizë paraprake lidhur me prob

Bizneset pa përkrahje komunale, të gatshme për ndryshimin e madh në pushtetin lokal!
I shumëkërkuari nga Policia që u bë “sebep” për arrestimin e punonjësit të Policisë dhe djalit të tij në Gjilan
Kryeministri Kurti takon kryetarin e Gjilanit, diskutojnë mbi planet dhe projektet për Gjilanin
Takimet e shpeshta me bizneset, qëndrojnë paralelisht me vëmendjen që ne po i kushtojmë gjatë fushatës, bazuar në një analizë paraprake lidhur me problematikat që ekzistojnë.
Tek mishtorja “Malësia”, u njohëm me shqetësimet e tyre në lidhje me mungesën e vëmendjes së komunës, të inspeksioneve, të konkurrencës të pandershme, e të një tregu të rregullt e bashkëpunimi të përbashkët me biznese të njëjta.
Ne duhet t’i shtyjmë përpara këto procese, në mënyrë që bizneset lokale të rriten e përveçse t’i shërbejnë tregut të brendshëm, të kthehen edhe në eksportues.