Vitisë po i vjen Kryetari i saj shembullor, që do e shndërroj atë në model të qeverisjes lokale

HomePolitikë

Vitisë po i vjen Kryetari i saj shembullor, që do e shndërroj atë në model të qeverisjes lokale

Dega e PDK-së në Viti ka filluar zyrtarizimin e kandidaturave për asamble komunale. Lista e PDK-së do përbëhet nga: kuadrot e dëshmuar, profesionistët

Dega e PDK-së në Viti ka filluar zyrtarizimin e kandidaturave për asamble komunale. Lista e PDK-së do përbëhet nga: kuadrot e dëshmuar, profesionistët, të rinjët energjik, gratë e përkushtuara, atdhetarët e zotë, djemtë e vajzat, burrat e gratë që janë në gjendje ta bëjnë më të mirën për Vitinë thuhet nga zyrtarët e këtij subjekti politik.

Padyshim Bekim Azizi po e ridëshmon se do ketë pas vetës një ekip model profesionistësh dhe se fushata e tij zgjedhore do jetë model, jo vetëm për Vitinë, por edhe gjithë Kosovën.

Në ditët dhe javët vijuese do filloj të shpaloset platforma konkrete për Vitinë e cila do prek secilin segment të jetës qytetare dhe secilën lagje e shtëpi të Vitisë.

Vitisë po i vjen Kryetari i saj shembullor që do e shndërroj atë në model të qeverisjes lokale.

Bekim Azizi i tejkalon flamujt partiak andaj më 17 Tetor qytetarët e Vitisë do i lënë anash bindjet politike dhe do i besojnë fuqishëm kandidaturës së Bekim Azizit për Vitinë.
#BekimAzizipërVitinë