Vizoni dhe idetë e përbashkëta, i paraprijnë bashkëpunimit me “Listën Guxo”.

HomeLokale

Vizoni dhe idetë e përbashkëta, i paraprijnë bashkëpunimit me “Listën Guxo”.

Vizioni ynë nuk mund të jetësohet pa bashkëpunimin me banorët e Gjilanit. E kjo është një pikë ku parimet tona dhe ato të listës Guxo  takohen. P

Asamblisti i VV-së në Gjilan del kundër qeverisë për rrymën, ka një thirrje për Kurtin
Publikohen emrat e asamblistëve të LDK-së në Prishtinë
Aksident trafiku në Gjilan: Vetura godet fëmijën 13-vjeçar
Vizioni ynë nuk mund të jetësohet pa bashkëpunimin me banorët e Gjilanit. E kjo është një pikë ku parimet tona dhe ato të listës Guxo  takohen.
Përtej kësaj, edhe mbështetja dhe projekti që po e ndajmë me Listën Guxo në misionin tonë të pas 17 tetorit, është i rëndësishëm në simbolikën që e paraqet.
Idetë të cilat i ndajmë me njëri-tjetrin, veçse perfeksionojnë projektet tona për fshatrat dhe lagjet e qytetit.
#LëvizjaVETËVENDOSJE144
#BashkëQeverisim
#përtëgjithafshatrat
#përtëgjithalagjet