Vjedhje e rëndë në fshatin Parallovë: Hajnat marrin nga një stallë dhitë e qingjat

HomeLajme

Vjedhje e rëndë në fshatin Parallovë: Hajnat marrin nga një stallë dhitë e qingjat

Një dukuri e shpeshtë që po terrorizon blegtorët në vende të ndryshme në Kosovë dhe që është shndërruar në shqetësim janë vjedhjet e bagëtive. Kështu

Ditë me diell sot, kaq do jenë temperaturat maksimale
Rezultati final: LDK partia e parë në Kosovë
‘Rastet u rriten edhe pse ishin të mbyllura’: Kërkohet hapja e klubeve të natës dhe sallave të dasmave

Një dukuri e shpeshtë që po terrorizon blegtorët në vende të ndryshme në Kosovë dhe që është shndërruar në shqetësim janë vjedhjet e bagëtive. Kështu ka ndodhur edhe mbrëmë në fshatin Parallovë të Novobërdës, shkruan Gazeta Sinjali.

Burimet nga Prokuroria bëjnë me dije se një qytetar ka njoftuar Policinë se dikush i ka hyrë me forcë në stallë, ku janë vjedhur disa dhi dhe qingja, vlera e të cilave është qindra euro.

Në bazë të dëshmisë së viktimës, të dhënë para hetuesve policorë, vjedhja dyshohet se është kryer gjatë natës, periudhë kjo që është shfrytëzuar nga hajnat meqë familja ka qenë në gjumë.

Me t’u denoncuar rasti, Policia ka nisur hetimet që të identifikohet personi apo personat e përfshirë në vjedhje, teksa Prokurori i Shtetit ka urdhëruar qe rasti të hetohet si “vjedhje e rëndë”.