Xhafer Xhelili në krye të Shoqatës së Inxhinierëve dhe Arkitektëve të Gjilanit

HomeLajmeLokale

Xhafer Xhelili në krye të Shoqatës së Inxhinierëve dhe Arkitektëve të Gjilanit

Xhafer Xhelili zgjedhet në krye të Shoqatës së Inxhinierëve dhe Arkitektëve të Gjilanit raporton 06 Press. Më 14.04.2022 u mbajt mbledhja e parë e

30 ditë paraburgim për Nuredin Lushtakun, deklaratat rreth rastit dhe njoftimi i Prokurorisë Themelore në Mitrovicë
Klubet sportive dëmtojnë me miliona euro buxhetin e shtetit, Gjilani ndër klubet më të rregullta që paguan tatim
Pas përleshjes vrau një person në Gjilan, merr fund gjykimi ndaj ish policit, i akuzuar për vrasje të rëndë

Xhafer Xhelili zgjedhet në krye të Shoqatës së Inxhinierëve dhe Arkitektëve të Gjilanit raporton 06 Press.

Më 14.04.2022 u mbajt mbledhja e parë e kryesisë së Shoqatës së Inxhinierëve dhe Arkitektëve të Gjilanit të cilet kanë zgjedh organet drejtuese të shoqatës.

Në ktë takim i zgjodhën organet drejtuese të Shoqatës:

Kryetar Xhafer Xhelili

Nënkryetar:

Donika Hajdari

Feriz Tërstena

Milaim Hyseni

Dhe sekretar

Adnan Syla

Të zgjedhurit morën përgjegjësit (para pozitave) dhe u zotuan për punë me përkushtim, si dhe bashkëpunim me të gjithë anëtarët e shoqatës.