Xhandarmëria serbe para Vuçiqit këndon këngën “Të nisemi drejt për në Kosovë”

HomePolitikë

Xhandarmëria serbe para Vuçiqit këndon këngën “Të nisemi drejt për në Kosovë”

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, pas aksionit të Policisë së Kosovës kundër kontrabandës për mallra, ka shkuar në Kralevë për të vizituar xhand

Kurti zbulon detaje nga takimi me Vuçiqin, tregon çfarë folën në praninë e Merkel dhe Macron
Haradinaj: Mos qofsh në lëkurën e Kurtit, nga 50% ra në 20 për pak muaj
Eksluzive: Fillon përçarja në Lëvizjen Vetëvendosje në Gjilan

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, pas aksionit të Policisë së Kosovës kundër kontrabandës për mallra, ka shkuar në Kralevë për të vizituar xhandarmërinë serbe.

Para presidentit serb, xhandarmëria serbe këndoi këngën famëkeqe me motive të mëdha të urrejtjes ndaj shqiptarëve “Të nisemi drejt për në Kosovë”, ku më pas Vuçiq i lavdëroi për gatishmërinë e tyre.

“Ne do të bëjmë më të mirën tonë që të mos ju thërrasim. Por nëse ju thirrim për të mbrojtur popullin tonë, unë e di që ju do të përgjigjeni dhe të kryeni detyrën e juaj të shenjtë, obligimin e juaj të shenjtë, në mënyrën më të ndershme të mundshme. Faleminderit shumë për këtë”, iu drejtua Vuçiq xhandarmërisë serbe.

“Paqen dhe stabilitetin do ta ruajmë me çfarëdo çmimi. Nëse na sulmojnë, nëse vrasin njerëzit tanë, atëherë do të na duhet t’i mbrojmë ata. Çfarë dua t’ju them është se do të fitojmë. Nuk do të dorëzohemi, nuk do të tërhiqemi”, deklaroi Aleksandar Vuçiq.