Zabeli, lagje e harruar nga pushtetet ndër vite, e cila ka nevojë për vëmendjen e institucioneve komunale. 

HomeLokale

Zabeli, lagje e harruar nga pushtetet ndër vite, e cila ka nevojë për vëmendjen e institucioneve komunale. 

Zabeli, lagje e harruar nga pushtetet ndër vite, e cila ka nevojë për vëmendjen e institucioneve komunale. Kjo për shkak se shpërndarja në kohë e i

Lutfi Haziri mirëpritet nga shoqatat e dala nga lufta e UÇK-së
Leonora Morina Bunjaku vizitoi kompaninë ‘Security Guard Sas’
Aksident i rëndë në rrugen Prishtinë – Gjilan
Zabeli, lagje e harruar nga pushtetet ndër vite, e cila ka nevojë për vëmendjen e institucioneve komunale.
Kjo për shkak se shpërndarja në kohë e investimeve për të shkuar drejt zhvillimit, nuk ka ekzistuar në shumë drejtime. Zabelit në veçanti i mungon qasja në ndriçim publik, trotuare dhe hapësira rekreative.
Investimet nëpër komunë duhet të jenë të rregullta dhe transparente. Nuk bën që copëzat e qytetit mos të kenë vëmendje e progres.