Zabeli për 17 orë n’terr, banorët thonë se kjo është e pa tolerueshme

HomeLokale

Zabeli për 17 orë n’terr, banorët thonë se kjo është e pa tolerueshme

Banorët e lagjes Zabel i Sahit Agës në Gjilan për 17 orë kanë mbetur në terr dhe rrjedhimisht edhe pa ngrohje. Sabit Shkodra, banor i kësaj lagjeje

Stadiumi i qytetit të Gjilanit fole e narkomanëve (VIDEO)
Lutfi Haziri viziton shkollën e agrobiznesit, zotohet për përkrahje ndaj nxënësve e të rinjve në agrobiznes me të gjitha kapacitetet
Lutfi Haziri shijon ambëlsinën në vendin ku shërbejnë veç gjana t’mira Bab e Babagjysh – KIMI

Banorët e lagjes Zabel i Sahit Agës në Gjilan për 17 orë kanë mbetur në terr dhe rrjedhimisht edhe pa ngrohje.

Sabit Shkodra, banor i kësaj lagjeje, thotë kjo është e pa tolerueshme.

“Mbi 17 ore jemi pa energji elektrike nje pjese e lagjes “Zabeli i Sahit Agës”.  Dje eshte ndal ne ora 17:00, deri me sot nuk ka ardhur, ka ardhur 20 min dhe prape e kane ndal.Kjo eshte e patolorueshme, kur dihet qe eshte sezona e dimrit dhe nuk kemi as drita dhe as ngrohje!”, ka thënë Shkodra./mediafokus.info/