Zekrija Ramadani pritet të emërohet kryetrajner i Gjilanit

HomeSport

Zekrija Ramadani pritet të emërohet kryetrajner i Gjilanit

SC Gjilani ka arritur marrëveshje me trajnerin nga Shkupi, Zekirija Ramadani raporton 06 Press. Mësohet se palët kanë arritur marrëveshje dhe shumë shpejt do të bëhet zyrtarizimi. Përpos Zekës në stafin e Gjilanit pritet të ketë edhe disa prurje të reja. /06Press/

SC Gjilani ka arritur marrëveshje me trajnerin nga Shkupi, Zekirija Ramadani raporton 06 Press.

Mësohet se palët kanë arritur marrëveshje dhe shumë shpejt do të bëhet zyrtarizimi.

Përpos Zekës në stafin e Gjilanit pritet të ketë edhe disa prurje të reja. /06Press/