Zelensky: Vetëm takimi im me Putinin mund t’i japë fund luftës

HomeLajme

Zelensky: Vetëm takimi im me Putinin mund t’i japë fund luftës

Në mesazhin e fundit drejtuar popullit ukrainas, presidenti Zelensky deklaroi se është i bindur se vetëm një takim i drejtpërdrejt i tij me liderin ru

Komunat kërkojnë heqjen e orës policore: Prej ardhjes së Latifit s’po ftohemi në takime
Vet aksident në fshatin Stanishor (FOTO)
AKK do të kërkojë nga MSh që të hiqet ora policore për personat e vaksinuar kundër COVID-19

Në mesazhin e fundit drejtuar popullit ukrainas, presidenti Zelensky deklaroi se është i bindur se vetëm një takim i drejtpërdrejt i tij me liderin rus, Vladimir Putin do të mund t’i japë fund luftës në Ukrainë që tashmë zgjat prej 24 shkurtit.

Zelensky shtoi se nuk do të pranojë asnjë takim të mundshëm me negociatorë rusë, pasi gjithçka është në dorën e tij dhe të Putin.

“Pa të vendimet nuk merren dhe ne e dimë mirë këtë. Dhe nëse flasim për një vendim për t’i dhënë fund luftës, pa të (Putin) ky vendim nuk do të merret. Po paguajmë një çmim të lartë, por me siguri do të ketë fitore”, u shpreh presidenti Zelensky./A2CNN