Zhduket një vajzë në Gjilan

HomeLajme

Zhduket një vajzë në Gjilan

Një person dje në rrugën “Ramadan Zeka” në Gjilan e ka raportuar të zhdukur në Polici vajzën e tij. Ai zyrtarëve policorë iu ka thënë se vajza e ti

Sot, mot me diell
Aktivitetet e Njësisë Rajonale të Komunikacionit Rrugor në Drejtorinë e Policisë Rajonale në Gjilan
S’ka ndeja sonte në Kosovë, gastronomët respektojnë ditën e zisë për Albright

Një person dje në rrugën “Ramadan Zeka” në Gjilan e ka raportuar të zhdukur në Polici vajzën e tij.

Ai zyrtarëve policorë iu ka thënë se vajza e tij është larguar nga shtëpia që nga data 17 prill dhe ende nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj.

Rasti në Polici është iniciuar si “Person i zhdukur”.