Zhduket një vajzë në Gjilan, babai nuk di për fatin e saj

HomeLokale

Zhduket një vajzë në Gjilan, babai nuk di për fatin e saj

Javëve të fundit ka pasur shumë raste kur vajzat, sidomos të miturat nëpër qytete të ndryshme të vendit janë shpallur të zhdukura. Një rast i tillë

S’ka vend në Psikiatri, Vali Corleone dërgohet në Burgun e Sigurisë së Lartë
Hapësirat e jashtëzakonshme të tregjeve që i presin gjilanasit
Vetaksident në Velekincë, rrotullohet vetura (FOTO)

Javëve të fundit ka pasur shumë raste kur vajzat, sidomos të miturat nëpër qytete të ndryshme të vendit janë shpallur të zhdukura.

Një rast i tillë është denoncuar edhe para dy ditësh në Policinë Rajonale të Gjilanit.

Rastin e ka raportuar babai i saj, i cili ka thënë se vajza e tij ka dalë nga shtëpia me 30 shtator dhe ende nuk dihet asgjë për fatin e saj.

Pasi vajza nuk është lajmëruar ende se ku gjendet babi është detyruar të kërkojë ndihmë nga Policia, duke e denoncuar rastin.

Si rezultat i raportimit, me urdhër të Prokurorit të Shtetit kanë filluar kërkimet për vajzën e zhdukur.