Zhduket një vajzë nga Gjilani që vuante nga depresioni

HomeLajme

Zhduket një vajzë nga Gjilani që vuante nga depresioni

PERSON I ZHDUKUR Gjilan, 23.04.2022 – 02:30. Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se motra e tij, kosovare, është larguar nga shtëpia dhe ende nuk dihet se ku mund të ketë shkuar. Sipas ankuesit ajo ka probleme me depresionin dhe këtë gjë e ka përsëritur edhe me parë. Rasti është duke u hetuar.

Vjedhje pylli në Bjeshkët e Moknës dhe të Radushës
Lajm i mirë: Miratohet Projektligji për sigurimin shëndetësor
Abdixhiku takoi strukturat e LDK-së në Gjilan

PERSON I ZHDUKUR

Gjilan, 23.04.2022 – 02:30. Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se motra e tij, kosovare, është larguar nga shtëpia dhe ende nuk dihet se ku mund të ketë shkuar. Sipas ankuesit ajo ka probleme me depresionin dhe këtë gjë e ka përsëritur edhe me parë.

Rasti është duke u hetuar.