Zyrtare: Gjilani – Drita, pa tifozë!

HomeSport

Zyrtare: Gjilani – Drita, pa tifozë!

port Club Gjilani njofton se dueli i xhiros së XXXIII-të në BKT Superligë ndaj FC Drita do të zhvillohet të mërkuren më 4 Maj në stadiumin ndihmës me

port Club Gjilani njofton se dueli i xhiros së XXXIII-të në BKT Superligë ndaj FC Drita do të zhvillohet të mërkuren më 4 Maj në stadiumin ndihmës me bari sintetik në Gjilan.

Për shkak të kushteve jo të favorshme dhe mungesës së tribunave, takimi do të zhvillohet pa prezencën e tifozëve dhe qëndrimi afër stadiumit do të jetë i ndaluar për shikues.

Parkingu brenda stadiumit do jetë i mbyllur (përveç automjeteve zyrtare) dhe nuk do të lejohet parkingu i veturave afër hapsirave të stadiumit për shkak të sigurisë.