Zyrtare: Hiqet ora policore

HomeLajme

Zyrtare: Hiqet ora policore

Qeveria e Kosovës ka marr vendim për heqjen e orës policore, raporton 06 Press. Qeveria e Republikës së Kosovës ka mbajtur mbledhje elektronike

Caktohen datat dhe vendi i takimit të radhës Rusi-Ukrainë
Haziri: Çdo vit në Gjilan janë subvencionuar mbi 2 mijë familje bujqësore, me kosto prej 2 milionë euro
E rrallë në Spitalin e Gjilanit: Specializanti diagnostifikoi në kohë pacienten-Lehonë me një diagnozë mjaft të rrallë dhe kërcënuese për jetën, ”Trombozën cerebrale sinovenoze”

Qeveria e Kosovës ka marr vendim për heqjen e orës policore, raporton 06 Press.

Qeveria e Republikës së Kosovës ka mbajtur mbledhje elektronike në të cilën janë miratuar katër vendime në mesin e tyre edhe masat antiCovid-19.

Së pari, është miratuar vendimi për masat e përgjithshme dhe të veçanta për kontrollin, parandalimin dhe luftimin e pandemisë COVID-19.

Në bazë të rekomandimeve të dhëna nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, ministritë e linjës, palët e inte­re­sit dhe ekspertët përkatës, në këtë mbledhje u vendos për masat kundër COVID-19. Vendimi hyn në fuqi nga dita e sotme, data 1 mars 2022.

Kliko këtu: